תרופות

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

04/05/2011 | 18:15 | מאת: סטפני

האם רטלין הוא המענה היחיד להפרעות קשב וריכוז? אני מבררת מה האפשרויות שלי להתמודדות והרוב מפנים אותי ישר לרטלין

04/05/2011 | 22:47 | מאת: מתמצא

שלום סטפני, ריטלין היא התרופה הנפוצה ביותר בשימוש, בגירסאותיה השונות, אבל יש גם אחרות כמו אדרל וגם גישות טיפוליות נוספות. נדמה לי שיש אנשים מוסמכים ממני לתת ייעוץ בנושא זה - אנשים ו/או פורומים העוסקים בהפרעות קשב וריכוז

30/05/2011 | 11:36 | מאת: עטר

שילוב של ריטלין (או כל תרופה אחרת) יחד עם טיפול נכון יכול להביא לתוצאות נפלאות ושיפור באיכות החיים ברמות יוצאות מן הכלל. חשוב ללכת לאיבחון במקום מוכר עם ניסיון בתחום.