שימוש ברטלין לפני מבחן

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/03/2011 | 17:58 | מאת: סיון

שלום אני סטודנטית וכול הזמן אני נכשלת במבחנים בגלל הבעיות קשב וריכוז שיש לי כעט עוד שבועיים יש לי מבחן ואני רוצה חד פעמי לקחת את הרטלין ורציתי לדעת אם זה מסוכן פשוט נורה קשה לי להתרכז במבחן ולחתי הרבה תרופות טבע ושום דבר לא עוזר לי אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי ולתת לי תשובות שיוכלו לעזור לי בתודה מראש

26/03/2011 | 18:47 | מאת: מתמצא

שלום סיון, כללית, אם הבעיה היא באמת הפרעת קשב וריכוז הרי שריטלין יכול לעזור. יש סוגים שונים של ריטלין הנבדלים במהירות בה הם מתחילים לפעול ובמשך השפעתם. ממליץ מאד לא להתנסות בפעם הראשונה בנטילת ריטלין ביום המבחן. אין סכנה בנטילת ריטלין חד פעמית ובדרך כלל גם בנטילה ממושכת יותר. . בהצלחה

26/03/2011 | 20:34 | מאת: סיון

אז אם יומים לפני נטילת המבחן אני יקח תרטלין זה יהיה בסדר ואיזה סוג של רטלין לקחת?

27/03/2011 | 00:52 | מאת: מתמצא

שלום סיון, לדעתי, הגיוני לנסות עוד קודם לכן ולא לדחות את זה לדקה התשעים. לגבי סוג הריטלין צריך להתיעץ עם הרופא שרושם את המרשם, בהתחשב בצפי של המשימה