האם רטיבות בלילה היא תופעת הלוואי של הריטלין?

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

03/03/2011 | 09:02 | מאת: שרה

בני בן 9.5 התחיל להרטיב כל לילה כבר שבועיים . אני רוצה לציין שהוא נגמל במהירות ומאז שהוא נגמל הוא לא הרטיב אפילו פעם אחת . הוא לוקח ריטלין חצי שנה כל יום האם זה מה שגורם לו לרטיבות בלילה . אני מבקשת את עזרתכם בדחיפות . תודה

04/03/2011 | 13:15 | מאת: מתמצא

שלום שרה, יש סיבות שונות לחזרה להרטיב בלילה. החל מהולדתו של אח קטן המתחרה על תשומת הלב, המשך בדלקת בשתן וכלה בסיבות אחרות. לעיתים רחוקות מתוארת הרטבת לילה כסיבוך אפשרי של טיפול בריטלין. כדאי להתייעץ עם רופא הילדים.