מה ההבדל?

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

16/11/2010 | 17:16 | מאת: יעל

הי ,מה ההבדל בין ריטלין LA לריטלין SR ?,הבנתי שהLA מתפרק בגוף בהתחלה ולאחר 4 שעות,והSR מתפרק במהלך כל ה6 שעות? כל פעם קצת? איך זה עובד בדיוק? המינון שלי הוא 30 מ"ג ריטלין רגיל,הבעיה שזה מספיק לי רק לשעתיים וחצי,אם אני לוקחת LA 60 מ"ג ואחרי שעתיים וחצי פגה ההשפעה אני צריכה לחכות שעה וחצי עד שהקפסולה תתפרק שוב? סליחה על הבלגן.

19/11/2010 | 18:30 | מאת: מתמצא

שלום יעל, ריטלין SR - בנוי כך שהוא משתחרר בהדרגה ופעיל עד 8 שעות. ריטלין LA - בנוי באופן בו מחצית מן התרופה משתחררת מיד והמחצית השנייה כעבור כ- 4 שעות ומשך ההשפעה הכולל עד 7-9 שעות. לגבי התאמת הטיפולים השונים לצרכייך כדאי להתייעץ עם המטפלים בך.