מינון

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

13/11/2010 | 16:40 | מאת: יעל

אני לוקחת 35 מ"ג ריטלין רגיל, מספיק לי רק עד 3 שעות וגם בלחץ..שוקלת 58 קילו, חייבת ללמוד לפחות 8 שעות ביום באוניברסיטה, איזה מינון של קונצרטה צריך אם אני רוצה לעבור מהריטלין הרגיל, והאם 80 מ"ג LA מוגזם מידי למשקל שלי. לוקחת גם ציפרלקס 20 מ"ג לפני השינה. ושאלה אחרונה ,האם מפתחים סוג של עמידות לתרופה, ככל שלוקחים יותר משפיע פחות? תודה רבה

13/11/2010 | 19:47 | מאת: מתמצא

שלום יעל, לא מפתחים עמידות לריטלין. לגבי התאמת מינוני ריטלין/קונצרטה לצרכייך מציע להתייעץ בפורומים העוסקים בהפרעות קשב.