לקיחת ריטלין לפני או אחרי הארוחה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

30/07/2010 | 14:54 | מאת: גרי

את הריטלין לוקחים לפני או אחרי ארוחה? רוקחת אמרה לי שאחרי אולם באחד מהאתרים על ריטלין כתבו שמומלץ לקחת לפחות חצי שעה לפני...

30/07/2010 | 15:57 | מאת: מתמצא

שלום גרי, הדעות לגבי כך, אכן, חלוקות החברה המייצרת ריטלין ממליצה לקחת את התרופה עפ ארוחת הבוקר או הצהריים. ניתן לקרוא על כך כאן. http://www.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=\units\pharmacy\trufot\alonim\3011.pdf בשונה מהמצות היצרן, יש אתרים הממליצים לקחת את התרופה כ- 30-45 דקות לפני ארוחה.