למיתמצא

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

23/07/2010 | 09:53 | מאת: אני

אכן כן אני יודע למה קיבלתי את התרופה הזו ע"י הנוירולוגית שלי, וזו תרופה שעכשיו היא מנסה למנוע את ההידרדרות שלי בדיבור האים זה סביר?

23/07/2010 | 09:56 | מאת: aaaa

23/07/2010 | 15:33 | מאת: מתמצא

שלום, נשמע סביר אבל מרחוק קשה לדעת במדוייק

24/12/2010 | 18:30 | מאת: אח סלו

ומה קורא אים אני לא מוכן לקבל שיש לי מחלה נאורולוגית ושהיא פרצה לי מהגב?ולא כך סתם פיתאום פרצה לה המחלה הנאורולוגית ללא סיבה חיצונית ואו פנימית ולעולם לא אובחנתי כחולה במחלה הזו כי נכון שמשהב"ט הזכירו אותה באחד הוועדות כוח אדם שהיו לי מעולם לא איבחנו אותי ולא נאמר ע"י שום וועדה של משהב"ט שיש לי מחלה נאורולוגית ולמה אני כבר מיתלונן על כאבי גב כבר מ- 1982