שמעתי שישנן חלופות חדשות לריטלין/קונצרטה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/01/2010 | 12:22 | מאת: rubi

לצוות האתר שלום, בני משתמש ברטלין כבר כמה שנים. הוא משתמש במינון של 10 מג' פעמים ביום, מה שמקשה על הפיקוח כי הוא אכן לוקח את התרופה. הוא לוקח את התרופה באי רצון ומנצל כל תרוץ להימנע מלקיחתה. בתור ילד נבון מאוד, וחרד, הוא קרא את עלון התרופה ויודע בדיוק אילו תופעות לואי יש לה ומתלונן עליהן - קשה לי לקבוע כמה מהתלונות הן אמיתיות וכמה הן פסיכוסומטיות. מינונים אחרים של רטלין החמירו את התסמינים, והקונצרטה גרמה לו ממש להרגשה רעה במשך כל שעות היממה (ניסינו אותה לפני כמה שנים כאשר משקלו היה יותר נמוך - יתכן שזה מקור הבעיה). שמעתי שיש תרופות חדשות בשוק, גם כאלו שלא נמצאות בסל, האם תוכל להפנות אותי למקורות מידע עליהן? בתודה מראש.

26/01/2010 | 21:59 | מאת: rubi

בהמשך להודעה הקודמת שלי - אני חייב לציין כי הרטלין *כן* עוזר לבני, ורואים שיפור משמעותי בתחומים רבים כמו בתחומים חברתיים והתנהגותים (שלא לדבר כמובן על השיפור בלימודים). אנחנו עובדים איתו בערוצים שונים במקביל: טיפול פסיכולוגי וגם רכיבה על סוסים למשל. אני לא מפחד מקריאת חומר ביקורתי על הרטלין ואני בודק את כל החומר הקיים בנושא, אבל לכל הסיינטולוגים למינהים - קראתי את המאמרים שלכם ואלא השתכנעתי, אז בבקשה תחסכו ממני את זה הפעם. תודה.

23/07/2010 | 11:20 | מאת: אח סלו

אים יש סיכוי שזה פסיכוסומאטי