בהרצאה של דר גדעון רון שמעתי על גמילה מריטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

18/01/2010 | 07:46 | מאת: לודה

יש לי כתבה . אוכל לשלוח אותה במייל לכל המעוניינים . אני אישית לא מכירה את הריטלין מקרוב . אבל יש לי לא מעט חברות שהילדים שלהם עברו איבחון וקיבלו המלצה לקחת ריטלין . אני אישית וכל משפחתי נחשפנו לנטורופטיה וצמחי מרפא כעוזרים לגוף להתמודד עם מצבי מחלה או אי איזון באחת או יותר מערכות . הנושא כל כך מרתק אותי שהתחלתי פעם בשבוע ללכת לשמוע מרצים אחרים , בעלי מקצוע בתחום צמחי מרפא . גיליתי משקה מצמחים (לא חדש ! קיים כבר 17 שנה בעולם ובארץ מוכר וידוע כבר 10 שנים ) שבזכות הצמחים שיש בתוכו אנשים נגמלים מריטלין . זה שווה לפחות בדיקה ! שמחתי אם עזרתי למישהוא לפתוח מודעות . אם אתם רוצים להבין איפה יש הרצאות מסוג זה שאני משתתפת בהן - תכתבו לי מייל . אשלח לכם כתובת אתר האינטרנט . לא חסר מקומות ומרצים איכותיים . רק צריך לרצות לשנות את החיים !

09/03/2010 | 22:34 | מאת: נילי

אשמח לקבל את הכתבה ןלשמוע עוד על משקה הצמחים

13/03/2010 | 11:17 | מאת: לודה

אין בעיה לשלוח את הכתבה . לאן לשלוח ? תרשמו לי כתובת הדוא"ל . זה יהיה הכי פשוט . תודה, לודה

22/09/2011 | 20:22 | מאת: לודה ל-נילי

לא ניתן לצרף כאן בפורום את המסמכים . אין אפשרות ליצור גם קשר על מנת לתת לך מייל ולשלוח את הכתבה. תכתבי לי ל[email protected] ואשלח לך למייל את הכתבה שהבטחתי. תודה לודה

16/05/2010 | 23:53 | מאת: יוסי

לודה שלום אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל חומר בנוגע לתחליף טבעי לתרופת ריטלין אובחנו ע"י רופא מטפל לטיפול לבננו בתורפה לעיל אשמח לקבל מידע תודה רבה

23/07/2010 | 11:17 | מאת: אח סלו

הכוונה כמובן לתחליף טיבעי לריטלין ואים צריך להיזהר בו אים נותלים גם תרופות אחרות

05/08/2010 | 21:51 | מאת: יואל

אנו ניסינו סירופ טבעי בשם "לומדים" המכיל תמציות טבעיות שבהחלט שיפר את ההתנהגות של ילדנו.

22/09/2011 | 16:16 | מאת: רמי

22/09/2011 | 16:18 | מאת: רמי

בסד אשמח לקבל את הכתבה על תחליף טבעי לריטלין

22/09/2011 | 20:28 | מאת: לודה ל-רמי

שלום רמי קיבלתי תגובה ובקשה שלך דרך התראה של האתר הזה לאימייל שלי . אבל אין אפשרות ליצור עמך קשר כי האתר חוסם כתובות וטלפונים . מנסה עכשיו לרשום את האימייל שלי . אולי זה יעבור ? [email protected] סליחה . לודה אם תמצא דרך ליצור עמי קשר , אשמח לשלוח לך את מה שהבטחתי . סליחה שוב . אני לא אשמה.

11/10/2011 | 10:10 | מאת: אילנית

התחליף הטבעי לריטלין נקרא רטלקס הוא טבעי לחלוטין ומאוד מאוד יעיל....חפשו באינטרנט גם מחיר סביר...