זקפה חלשה ולא לאורך זמן

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

31/10/2013 | 22:24 | מאת: שי ארבל

אני בן 26 קיימתי יחסים בפעם הראשונה לפני חודש עם החברה אני מתקשה להגיע לזקפה חזקה וברגע שאני רוצה לשנות תהוחה היא נופלת מה עליי לעשות אני צעיר ובכושר זה לא צריך לקרות אני ממש חושש מזה

01/11/2013 | 02:09 | מאת: מתמצא

שלום, קשה לתת עצות דרך הפורום פרט לכך שיש סיכוי רב שהבעיה העיקרית היא החרדה מיכולת הביצוע המכבידה על היכולת. על פי רוב, אין סיבה לחשש. נסה להיעזר באנשי מקצוע או באמצעים כמו כדורי ויאגרה / סיאליס / לויטרה. בהצלחה. בהצלחה.