מינון מומלץ ללויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

17/02/2013 | 19:18 | מאת: דון

אני כבן 67 ולאחרונה חשתי בקושי בהגעה לזיקפה מספקת, בהמלצת רופא לקחתי 25 מ"ג ויאגרה(המינון הנמוך ביותר), אך לא היתה לכך השפעה מיטיבה. בהמלצת אורולוג קיבלתי מרשם ללויטרה 20 מ"ג(תחילה הוא ביקש לרשום לי מינון של 10 מ"ג,אך לבסוף שוכנע על ידי לתת מינון מקסימלי). לאחר שקניתי את התרופה וקראתי את ההתוויות ומאחר ואני גם נוטל את תרופת אומניקס, אני מתלבט שוב אם לא נכון היה להתחיל עם לויטרה 10 מ"ג?

18/02/2013 | 03:12 | מאת: מתמצא

שלום דון, באופן כללי, עדיף להגיע לאפקט טיפולי של תרופה במינון המינימלי שלה. אם 10 מ"ג עושה את העבודה אין צורך להשתמש ב- 20 מ"ג. ניתן היה גם להמשיך להגביר את מינון הויאגרה בהדרגה. בהצלחה

23/06/2013 | 00:45 | מאת: משה

גם לי המינון הזה לא הספיק עשה לי גל חום וזהו