נגישות
נגישות

תופעות לוואי לכדורי לויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

20/08/2012 | 21:55 | מאת: ברוך

האם לקיחת חצי כדור לויטרה פעם עד פעמיים בחודש יכול לגרום להופעת פריחה עם גירוד על הפנים ,הפריחה נעלמה כשהפסקתי ,לאחר כחודשיים הופיעה שוב לאחר לקיחת חצי כדור של 20 מיליגרם

20/08/2012 | 22:05 | מאת: מתמצא

שלום ברוך, בהחלט אפשרי

26/08/2012 | 14:27 | מאת: יואל עמנואל

שלום - עם לקיחת לויטרה תוך זמן קצר אני חש חולשה וריפיון כאילו הלחץ דם שלי נופל, אם אני אוכל זה מחזק אותי, יחס עם זאת תחושת רעב חזקה מלווה אותי שעות לאחר הלקיחה גם ללא יחסי מין עם תחושת נימנום, האם יש משהו שאוכל לקחת כנגד התופעה? האם היא ידועה? אודה לכל מי שיוכל לסייע - יואל

30/08/2012 | 05:44 | מאת: דשאור

שלום, האם נטילת לויטרה מעלה את לחץ הדם ? אם כן מתי ומהם הסימפטומים. האם לפני ביצוע בדיקת הולטר לחץ דם יש להפסיק נטילת התרופה, ואם כן כמה זמן לפני הבדיקה. מה ההשפעה על תוצאות הבדיקה אם לא אפסיק השימוש בתרופה.

31/08/2012 | 15:50 | מאת: מתמצא

שלום דשאור, לויטרה, כמו תרופות דומות (ויאגרה, סיאליס) עלול לגרום לירידה בערכי לחץ הדם. לא ברור לי מה ההגיון בנטילת לויטרה במהלך ביצוע הולטר לחץ-דם