כמה שאלות על לויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

07/06/2012 | 14:55 | מאת: timi222

האם אפשר לקחת את הכדור בזמן שלוקחים פרופסיה לשיער ? האם זה עוזר בעיכוב השפיכה רו רק לזיקפה מתמשכת? כמה עולה בימינו כדור והאם צריך ללכת לאורולוג לאיבחון ראשוני כדי לקבל מרשם ?

15/06/2012 | 05:35 | מאת: מתמצא

שלום timi222, האם אפשר לקחת את הכדור בזמן שלוקחים פרופסיה לשיער ? מותר האם זה עוזר בעיכוב השפיכה רו רק לזיקפה מתמשכת? הכדור עוזר לזיקפה חזקה יותר כמה עולה בימינו כדור והאם צריך ללכת לאורולוג לאיבחון ראשוני כדי לקבל מרשם ? אין צורך באורולוג. לגבי מחירים ברר בבתי מרקחת