רופא משפחה יכול לתת מרשם ללויטרה?

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

16/05/2012 | 14:09 | מאת: אילן

תוך כמה זמן משלוקחים את הכדןר הוא מתחיל להשפיע? האם זה נכון שעכשיו כדורי מציצה שמכילות את התרופה? והאם הוא מתאים לאנשים שסובלים מחרדת ביצוע? מצטער על כל השאלות (בבקשה עם אפשר לענות בתשובות חד משמעיות)

17/05/2012 | 22:47 | מאת: מתמצא

שלום אילן, רופא משפחה יכול לתת מרשם ללויטרה? כל רופא עם רישיון רפואי בתוקף רשאי לרשום מרשם לתרופות, כולל לויטרה. תוך כמה זמן משלוקחים את הכדןר הוא מתחיל להשפיע? כ- 40 דקות והשפעתו נמשכת כ- 6-12 שעות האם זה נכון שעכשיו כדורי מציצה שמכילות את התרופה? לא חושב. לא ידוע לי האם הוא מתאים לאנשים שסובלים מחרדת ביצוע? מתאים בהצלחה