לויטרה לסוכרתי

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

09/03/2012 | 02:43 | מאת: חדש

אני סוכרתי סוג 2. קראתי שללויטרה מומלץ לקחת על קיבה ריקה. מאחר ואני סוכרתי עלי לאכול כל 3 שעות בערך. אז מתי לקחת הגלולה - האם אפשר לקחת הגלולה לפני האוכל, ואחרי רבע-חצי שעה לאכול? או קודם לאכול ואחרי שעתיים לקחת הגלולה?

10/03/2012 | 23:50 | מאת: מתמצא

שלום חדש, לויטרה לוקחים, ללא קשר לארוחה או מזון, עם מעט מים, כחצי שעה עד שעה לפני המועד המתוכן לקיום יחסי מין. אין ללעוס את התרופה ויש לבלוע אותה בשלמותה.

27/04/2012 | 21:45 | מאת: חדש

לקחתי מספר פעמים לןוטרה במינון 20, ובהחלט עזר, אך לא היגיע לזקפה מלאה. האם ניתן לקחת חצי גלולה נוספת ולהגיע ל- 30?