סיאליס

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

13/12/2011 | 15:19 | מאת: מייק

אחרי סיאליס ,יש לי צרבת מאוד חזקה ,כמו הטקף אולקוס , למה זה קשור ? ואם יש פתרון .זה לא קורה עם לויטרה , אך אני אוהב ומעדיף את השפעת הסיאליס יותר .

13/12/2011 | 23:23 | מאת: מתמצא

שלום מייק, התופעה מתוארת בעת נטילת סיאליס. לא ידוע במדוייק מדוע זה קורה. זה לא מסוכן אך לפעמים לא נעים. לא מוכרת לי דרך למנוע זאת, פרט לויתור על נטילת התרופה.

13/12/2011 | 23:23 | מאת: מתמצא

שלום מייק, התופעה מתוארת בעת נטילת סיאליס. לא ידוע במדוייק מדוע זה קורה. זה לא מסוכן אך לפעמים לא נעים. לא מוכרת לי דרך למנוע זאת, פרט לויתור על נטילת התרופה.