תופעת לוואי - עיניים אדומות לאחר לקיחת לויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

12/11/2011 | 01:13 | מאת: רועי

כל פעם שאני לוקח לויטרה, אחרי ביצוע האקט אני רואה במראה שהעיניים שלי מאוד אדומות, הכוונה שהורידים בעיניים מאוד אדומים. זה לא מפריע לי בראייה, אלא רק מפריע ויזואלית כי אני נראה כמו מסומם או כמו אדם מאוד מאוד עייף שלא ישן יומיים. אין לי בת זוג קבועה כך שאם היא שואלת למה העיניים שלי כאלה אז אני מעדיף שהיא לא תדע :) כמובן שהתופעה נעלמת למחרת. 1. האם התופעה עצמה היא סבירה ואין כאן שום בעיה בריאותית? 2. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה, אולי במקום לקחת 20 מיליגרם, לקחת 10 מיליגרם? תודה

12/11/2011 | 01:48 | מאת: מתמצא

שלום רועי, התופעה מוכרת ולא מסוכנת. יתכן שתושפע ממינון התרופה. ברר לעצמך אם הלויטרה באמת נחוצה.