מאד מאד עדין

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

13/06/2011 | 16:34 | מאת: זאב

אני בן 60 לא עומד לי חזק,עכשו עקב גירושים לא עומד לי בכלל ,אני לוקח סיאליס.אמרו לי זה על רקע רגשי.מה מעמיד אותו בלי שום קשר לרגשות או משיכה מינית?באוננות עמוד לי חזק

13/06/2011 | 18:38 | מאת: מתמצא

שלום זאב, 1) דבריך מעידים על כך שמבחינה תפקודית המערכת עובדת ומתפקדת ("באוננות עמוד לי חזק") 2) כל שנותר הוא רק למצוא לך שותפה לפעילות מינית שתעורר במידה מספקת את היצרים שלך. כאשר במקרים כאלה נזקקים ל"תגבורת" ניתן לפעמים להיעזר בתכשירים דוגמת ויאגרה/סיאליס.