נגישות
נגישות

טיפול בלויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

14/02/2011 | 19:24 | מאת: ארצי פלך

שלום,קיבלתי מרשם מרופא המישפחה לטיפול אתחלתי בכדור לויטרה 10 מ"ג. לעיתים אני סובל מלחץ דם נמוך שגורם גם לתופעה של כאב ראש. האם בלחץ דם נמוך יש סיכון בנטילת הכדור. לתשובתכם אודה

15/02/2011 | 03:41 | מאת: מתמצא

שלום ארצי פלך, שימוש בלויטרה עלול לגרום לירידה נוספת בלחץ הדם. כדאי להתייעץ עם הרופאים שלך האם כדאי / מומלץ / אפשרי ?