האם ייתכן שמתפתחת תלות בתרופה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

27/12/2010 | 19:17 | מאת: baduy1

האם ייתכן שמתפתחת תלות בתרופה (levitart) לאחר שלקחתי אותה פעם או פעמיים? כלומר האם ייתכן שלאחר שלקחתי אצטרך לקחת שוב ושוב לפני כל קיום יחסים

27/12/2010 | 19:59 | מאת: מתמצא

שלום baduy1, אתה ודאי מתכוון לתרופה Levitra. זוהי לא תרופה שמפתחים בה תלות. מאידך, אינני יודע מדוע נזקקת לשירותיה של הלויטרה אך קיימת אפשרות שהיכולות, בנסיבות מסוימות, משופרות במידת מה עם לויטרה.

27/12/2010 | 22:02 | מאת: baduy1

אנסה לחדד את השאלה, אם השתמשתי בתרופה כדי לשפר ביצועים, האם ייתכן שתמיד אצטרך אותה כדי לתפקד טוב מעצם נטילתה בפעם הראשונה (האם הגוף מתמכר לתרופה הזו ולא ניתן כבר לתפקד בלעדיה)

01/01/2011 | 16:53 | מאת: אני

הווה אומר שכל הוויתך היא אים תיקח את הלויטרה יצליח לך לא תיקח ייבול לך כך זה עובד מבחינה פסיכולוגית