מינון לויטרה

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

27/09/2010 | 21:55 | מאת: יואב

הבעיה שלי היא שפיכה מוקדמת ואני קבלתי דוגמיות של כדורי לויטרה במינון של 20 מג. השאלה שלי היא באיזה מינון כדאי להתחיל 5 מג, 10 מג או 20 מג.? עוד שאלה אם לוקחים לדוגמא מינון לדוגמה של 5מג אז לוקח לכדור להתחיל להשפיע יותר זמן? זמן ההשפעה שלו יותר נמוך? מה המשמעות של המינונים. אף פעם לא ניסיתי כדור מהסוג הזה, אני בגיל 40 ושוקל 77 ק"ג.

28/09/2010 | 01:55 | מאת: מתמצא

שלום יואב, המינון משפיע, בעיקר, על עוצמת ההתרחשות ולא על הקצב או המשך שלה. כבתרופות רבות אחרות, מתחילים במינון מן הקל לכבד. אם תגיע להשפעה הרצויה כבר ב- 5 מ"ג אין צורך לעלות למינון גבוה יותר אבל אם יעלה הצורך, ניתן להגביר את המינון. הערה חשובה היא שהתרופה מיועדת להשגת זיקפה נאותה ובדר"כ, אינה הפתרון לשפיכה מוקדמת.