מה אתם מעדיפים - לויטרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  לויטרה (Levitra) - תמיכה

20/01/2010 | 00:12 | מאת: עמוס ב.

אני מאד מתעניין לדעת מה גברים מעדיפים -לויטרה או סיאליס? אני אישית מסתדר יותר טוב עם לויטרה, אבל שומע דעות לשני הצדדים. הרוב קובע לא?

20/01/2010 | 05:27 | מאת: מתמצא

שלום עמוס ב, כל אחד בוחר בהעדפות שלו. מה שהחברה מספרים רלבנטי מדרך הטבע יותר לגבי עצמם. מסיבות השמורות עימך לא ציינת גם את הויאגרה באפשרויות שציינת. בכל אופן, לא בהכרח מה שטוב לאחר טוב גם עבורך ולהיפך, לא כל מה שטוב ומוצלח עבורך, בהכרח, טוב גם לאחרים. העיקר שכולם יבואו על סיפוקם....

23/06/2013 | 01:00 | מאת: משה

נראה לי שצריך מינון גדול של לויטרה כדי להגיע למינון נמוך בסיאליס