ויאגרה -> דימום מהאף

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

24/12/2014 | 00:03 | מאת: אדם

כרגע נאלצתי לפעול כחצי שעה להפסקת דימום מהאף(נייר טואלט יבש, לחיצה על האף וראש מוטה קדימה). אין לי בעיות של לחץ דם וכדו', אך כבר קרה לי בעבר שירד דם מהאף(אולם לעולם לא בזרם וכמות כזאת). לאור ההשפעה של ויאגרה על כלי הדם חשבתי שאולי יש קשר ממשי לזה שכן אני כ3 שעות לאחר נטילה של 100 מ"ג, ולא היה שום גורם אחר (למיטב ידיעתי) לירידת הדם הפתאומית. אני נוטל ויאגרה כבר מעל שנה (פגיעה עצבית) אך בשבועיים האחרונים הנטילה הייתה תכופה יותר (עם זאת, עדיין לא יותר מ100 מ"ג ב24 שעות מלבד שלשום, באופן חד פעמי, שהיה 125 במרווח של כ9 שעות (50, 50, 25)). באופן כללי אני מרגיש מצוין ודי בטוח שאיבדתי כמות זניחה של דם, אך רציתי לדעת מס' דברים להבא: - איך לפעול?(קראתי פחות או יותר במספר מקורות אך אשמח לשמוע דרך פעולה חד משמעית ומקצועית). - האם יש קשר בין זה לבין הויאגרה? - במידה וכן, איך להמשיך את הטיפול בויאגרה? - במידה ולאו דווקא יש הקשר(שאלה כללית)- האם אני צריך לחשוש מלקיחת 125 מ"ג ויאגרה ? (תוך לקיחה בחשבון שזה שיפר עבורי משמעותית את פעולת הויאגרה והתפקוד). אשמח לקבלת תשובות מפורטות ככל הניתן על סמך מידע זה(מאשר הפנייה לרופא....). תודה ולילה טוב

26/12/2014 | 03:02 | מאת: מתמצא

שלום אדם, התופעה מתוארת לעיתים נדירות עם תרופות כמו ויאגרה או סיאליס. מינון הויאגרה המומלץ הוא עד 100 מג ביום. ניתן לנסות תכשיר חליפי כמו לגיטרה. יתכן שיהיה יעיל באותה מידה ולא כרוך בדמם מהאף. גם היובש מהחימום בחורף תורם לפעמים לנטייה לדמם מהאף.