שאלות מאד חשובות עבורי נא להשיב בהקדם האפשרי

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

09/03/2014 | 00:44 | מאת: דוד

שלום רב, אני בחור בן 25 סטודנט לתואר שני ולכאורה לא חסר לי כלום אבל הבעיה היא שאני ... גיי, למרות ההכחשות שלי בשנים קודמות בסוף החלטתי to face it. חשוב לציין שיש לי משיכה לנשים כמעט בכל פן חוץ מהפן המיני כלומר שאני מעריך את האישיות, האופי והיופי של האישה ולא יכול לתעלם מאישה יפה או חכמה אבל אני מרגיש את זה בלב..ולא באיבר אחר כמו סטרייטים. אני מסוגל לתאהב בנשים ותאהבתי שלוש פעמים בנשים במשך חיי. אני שואף בכל ליבי לבנות עם בת זוג זוגיות יציבה לכל החיים ומלאה באהבה והחלום שלי זה לתחתן ולהביא ילדים. מצד שני המשיכה שלי לגברים היא מינית נטו אבל מאד עוצמתית. השאלות שלי ספציפיות ואני אשאל ישר ולעניין: 1)האם ויאגרה (או כל תרופה אחרת שעושה את העבודה) יכולה לעזור לי להפוך מינית לסטרייט רק לכמה שעות ולהמיר את האהבה העצומה שיש בלבי לבת זוגי לזיקפה שתהפוך את חיי למושלמים ולאפשר לי להתחתן ולהביא ילדים? אני יודע שכדי שתרופה זו תעבוד צריך איבר מין תקין פיזיולוגית (וי) ושצריך משיכה מינית שתהווה את הטריגר ההתחלתי לזיקפה (וי-אני יכול להסתדר עם זה בכמה דרכים אז לא מדאיג אותי) ושיש לה לא מעט תופעות לוואי וסיבוכים אפשריים. 2) האם לספר את הסיפור שלי הנ"ל (האמת) לרופא יכול לשכנע אותו לתת לי ויאגרה בתור בחור צעיר ובריא לגמרי? או שזה לא יספיק לשכנע אותו? 3)האם ניתן לקחת כמות קטנה יותר של תרופה (נגיד חצי כדור) כדי להוריד את הסיכונים לתופעות לוואי וסיבוכים? (4) עדיין אקבל אפקט אם כי חלקי-לא? נ.ב. נא לא לתת תשובות מסוג "תהיה את עצמך" אני רוצה משהו פיזי שעובד. וגם בבקשה לא לפתוח את הדיון של "לעבוד על" בת הזוג הרי האהבה שאני אישא לה ולילדיי בליבי לא תסולא בפז שלא לדבר על הנאמנות שלי. בתודה רבה מכל הלב לא יכול לחכות לתשובות דוד

09/03/2014 | 03:33 | מאת: מתמצא

שלום דוד, 1) ויאגרה משפיעה על התפקוד המיני בגברים, באותו אופן, ללא קשר לעובדה אם הפעילות המינית היא עם אשה או עם גבר. 2) אייני יודע. לא כל הרופאים עשויים מקשה אחת. יתכן שבשלב הראשון אפשר להתלונן על בעיה בתפקוד המיני, ללא פירוט יתר. 3) הסיכון בנטילת ויאגרה בבחור בריא בן 25 נמוכים יותר עד אפסיים. בהצלחה