שאלה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

04/03/2014 | 18:49 | מאת: נחום

עברתי ניתוח רדיקלי להסרת ערמונית לפני 10 שנים מה שגרם לאבדן זיקפה. להשגת זיקפה אני משתמש בהזרקות לאבר המין שניתנות ע''י האורולוג. לאחרונה הזריקות לא עובדות. האם ויאגרה ושאר התרופות לאותה מטרה יכולות לעזור בנושא? אציין בנוסף שעברתי התקף לב, נוטל אספירין ו EEFIENT למניעת קרישי דם ודילול הדם וכן תרופה להורדת לחץ דם.

05/03/2014 | 15:56 | מאת: מתמצא

שלום נחום, שאלה טובה. חשוב לברר את הרקע המדוייק לקושי בתפקוד המיני. האורולוג הרושם לך את הזריקות אמור להיות כתובת מתאימה להפנות אליו את השאלה שכן הוא בוודאי מכיר את הרקע הרפואי שלך יותר טוב.