ויאגרה לגבר בריא

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

31/03/2013 | 13:03 | מאת: לאמשנה

גבר בן 50+, זקפה תקינה הרוצה להגביר את תדירות המגעים המיניים (או להפחית את פרק הזמן בין המגעים) האם ויאגרה/ תרופה אחרת יעזרו? האם יש סיכונים? תודה

31/03/2013 | 13:27 | מאת: מתמצא

שלום ללאמשנה, גברים בריאים, בדר"כ, אינם נזקקים לשירותי ויאגרה אבל אין סיכון מיוחד בשימוש בתרופה על פי הוראות הלקיחה, במיוחד, אם אינם נוטלים תרופות אחרות. לא כל כך הבנתי את השאיפה "להפחית את פרק הזמן בין המגעים" אבל מי אמר שאני צריך להבין את הכל... בהצלחה