רגישות בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

21/10/2012 | 19:03 | מאת: יורק

כשאני לוקח כדור ויאגרה או סיאליס או אנטיביוטיקה מופיעה רגישות עם אודם גרוד ונפיחות בכפות הרגליים הנמשכת כשבוע אם אני לוקח אנטיהיסטמין התופעה נעלמת תוך יומיים. האם קיימות תרופות אחרות שלא יגררו תופעות אלו?

22/10/2012 | 22:00 | מאת: יעל

לא רופאה אבל בהחלט אתה אלרגי לתרופות הללו.. אל תיקח יותר תרופות כאלו לפעמים באלרגיה קשה זה יכול לגרום לשוק אנפילטי וזה מסוכן. אתה חייב לדבר עם רופא לדעת בדיוק לאיזה מרכיב אתה רגיש כדי להימנע מלקבל תרופות שמכילות חומר זה.

23/10/2012 | 03:23 | מאת: מתמצא

שלום יורק, אתה מתאר תופעות החשודות כאלרגיות. אבל, ויאגרה, סיאליס ואנטיביוטיקה (איזו ?) הם תכשירים מאד שונים במחינה כימית האחד מן השני ואמנם אפשרי אבל פחות שכיח אלרגיה לתכשירים מרובים תמיד באותה מתכונת (גרד ונפיחות ברגליים). כדאי להתייעץ עם מומחה לאלרגיה על מנת לברר את הנושא.