תחליפי ויאגרה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

03/09/2012 | 18:25 | מאת: אריק

שמי אריק בן 62 מבקש לשאול האם תחליפי הויאגרה כמו יגואר שנמכרים באתרי האינטרנט ללא מרשם רופא, האם מבצעים אותה פעולה והאם מסוכנים , אני בריא ולא משתמש בתרופות

03/09/2012 | 23:28 | מאת: מתמצא

שלום אריק, הדבר היחיד הגלוי לגבי התכשיר עליו שאלת הוא שמו. הרכבו לא מפורסם ברבים. לכן אין דרך מעשית להתייחס אליו באופן ענייני. התחושה היא שמדובר בניסיון לתפוס טרמפ ולרכב על גל ההצלחה של תכשירים דוגמת ויאגרה. לא בהכרח שתרגיש כמו יגואר אחרי נטילתו....