לחצות ויאגרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

17/08/2012 | 16:19 | מאת: מוטי פ

ברצוני לדעת , חציתי כדור ויאגרה ל 1/2 , השתמשתי ב 1/2 וקיים אצלי עוד 1/2 כדור . האם ניתן להשתמש או לא ולמה ? האם לא יהיה לו הפקט של הכדור או שזה מסוכן לקחת את הכדור החצוי לאחר 3 ימים

17/08/2012 | 23:06 | מאת: מתמצא

שלום מוטי פ, רשמתי לך מה הכללים. כדור שאין בו פס חציה, כך גורס יצרן הכדור, לא מיועד לחצייה. נקודה. לפעמים זה כרוך בסכנה ולפעמים פחות. המקצוע שלי הוא לא לעסוק בניחושים האם זה יעבוד עבורך והאם יהיו לך תופעות לוואי ואיזה. נהג לפי מיטב שיפוטך.

13/09/2012 | 14:54 | מאת: יקי

עובד מצוין אני חוצה את הכדור כבר כמה שנים