לחצותויאגרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

17/08/2012 | 14:19 | מאת: מוטי פ

ברצוני לדעל האם מותר לחצות את הויאגרה או הסיאליס לחצי ולהשתמש בחצי השני בפעם אחרת שזה כמה ימים , מאחר וניסיתי ש 1/2 כדוק מספיק לי ל 36 שעות

17/08/2012 | 15:22 | מאת: מתמצא

שלום מוטי פ, קיים סימון מוסכם לגבי תרופות אותן מותר וניתן לחצות. קו חציה (פס) אשר מסומן לאורך התרופה וחוצה אותה לשניים, הוא הסימן המקובל שמותר וניתן לחצות את התרופה, ללא חשש מהשפעה לא רצויה על קצב ספיגת התרופה, הריכוזים אליהם היא מגיעה ומשך פעילותה. סימון זה מתייחס לכל התרופות וגם לסיאליס וויאגרה.