ויאגרה לבחור צעיר???

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

29/07/2012 | 04:53 | מאת: נ'

אני סובל מבעיית שפיכה מוקדמת. ניסיתי המון דברים, לדוגמה- ספריי מאלחש, כמוסות "וימקס"... אך אני מחפש פיתרון מהיר יותר שאינו מצריך מאמץ גדול. עליי לציין שאני ממש עוד מעט בן 20. אני חושש שמא אני צעיר מידי כדי להשתמש בויאגרה, אך גם אם מותר לי- חושש ליפול בזיוף: כבר שמעתי על כמה אנשים שלאחר נטילת "ויאגרה", איבר מינם עמד למשך יומיים ולבסוף קיבלו טיפול לא נעים בבית חולים...

30/07/2012 | 04:01 | מאת: מתמצא

שלום ג', ויאגרה איננו פתרון מתאים לשפיכה מוקדמת לבעיה של שפיכה מוקדמת. טיפול בתרופות דוגמת ציפרלקס / ציפראמיל / רסיטל ודומותיהן עשוי להועיל, הודות לכך שהן נוטות לעכב את זמן השפיכה.