וגינה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

14/06/2012 | 22:26 | מאת: א

לאחר קיום יחסי מין ושימוש בויברטור לפני כשבועיים. החלו לי סמפטומים של דלקת בשתן וגירוי בנרטיק. עשיתי בדיקות דם , שתן , ותרבית והכל יצא תקין .. הרופא נתן לי נר אגיסטן לוגינה ועוד אבקה כזאת נגד זיהום בדרכי השתן שממיסים עם מים ושותים. אחרי שהשתמשתי בזה החלו לי צריבות קשות בוגינה וכאבים מה עלי לעשות זה נורא צורב ותחושות של דקירות באיזור. מה שמרגיע אותי קצת זה ישיבה בתוך אמבט מים ...האם יש משהו שעלי לעשות ? האם יש לי בעייה אחרת ? בבקשה זה כואב

14/06/2012 | 22:27 | מאת: א

עליי להוסיף שהרופא שנתן לי את המרשמים האלה טען שאין לי לא דלקת ולא פטריות אבל כדי שאהיה רגועה יותר אז נתן לי את התרופות האלה

14/06/2012 | 22:27 | מאת: מתמצא

שלום א, טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים. קשה לתת עצות וירטואליות. העצה הטובה ביותר היא לחזור ולהיבדק ע"י רופא/ת נשים.