שאלה ראשונית ובסיסית

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

25/04/2012 | 22:04 | מאת: יוסף

אין לי בעיה בזיקפה, אבל הייתי רוצה להאריך ולדחות את השפיכה, האם נטילת ויאגרה תעזור לי? כמה זמן לפני הסקס? האם מיד כשאקח את הכדור אקבל זיקפה? זה יא]שר לי לגמור כמה פעמים?

27/04/2012 | 12:23 | מאת: מתמצא

שלום יוסף, לויאגרה אין השפעה על חשק מיני אלא על זיקפה. נוטלים ויאגרה כשעה לפני יחסי המין המתוכננים. הזיקפה לא מתרחשת מאליה אלא דורשת גם גירוי מיני. ויאגרה נוטה להגביר את מה שיש ולא ממציאה את הגלגל מחדש. אין לקחת יותר מטבליה אחת ביום.