להתנסות לבד ?

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

20/04/2012 | 16:27 | מאת: שמוליק

היי, יש לי חרדת ביצוע(כנראה). הלכתי לרופא והוא רשם לי וויאגרה. בעיקרון כשאני מאוננן אני מגיע לזיקפה מלאה והכל טוב. אך אם בת זוג אני לא מצליח להגיע לזקפה. טעיתי אם כדאי לי לנסות לקחת כדור אחד לבד בשביל לראות מה ההשפעות שלו.

21/04/2012 | 02:42 | מאת: מתמצא

שלום שמוליק, ברור שהמערכת אצלך מתפקדת מבחינה פיזיולוגית כי אתה מגיע, כדבריך, לזיקפה מלאה. לא רואה אסון בנטילת כדור ויאגרה על מנת שתדע למה לצפות. מאידך, גם לא רואה תועלת רבה בנטילת הויאגרה בנסיבות שתיארת. כללית, הפתרונות באפיקים אחרים.