נטילת ויאגרה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

10/12/2011 | 22:30 | מאת: נחום

אני גבר בן 64. בעצת רופא קיבלתי מרשם לויאגרה של 50 הרופא אמר לי ליטול חצי כדור. האם זה יספיק לי? ואם לא, אפשר לקחת כדור שלם ללא צורך בפגישה נוספת עם הרופא?

11/12/2011 | 03:59 | מאת: מתמצא

שלום נחום, כללית, בעת מתן מרשם של ויאגרה מתחשבים גם ברקע הרפואי של המטופל. הרופא שנתן לך את המרשם היה אמור להדריך אותך. איך תדע אם זה יספיק לך? זה כמובן תלוי בתוצאה. אם היא תהיה מספקת בעייניך - מה טוב ולא - יש לשקול הגברת המינון במסגרת המינונים המותרים עד השגת היעד.