חרדת ביצוע וויאגרה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

23/11/2011 | 18:33 | מאת: אורן30

שלום רב, אני בחור בן 30, היו לי דיי הרבה בחורות ומערכות יחסים בחיים ואף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהי בסקס, לפני כמה חודשים הייתי עם מישהי שלחצה עלי לשכב איתה, אני לא ממש רציתי כי לא כ"כ נמשכתי אליה, אבל לבסוף השתכנעתי, וכשניסיתי זה פשוט לא הלך, כמה שהתאמצתי, היא ממש התאכזבה מזה, וכנראה שאני פיתחתי איזהשהי חרדה אחרי הכשלון איתה. עכשיו אני כבר חודשיים בקשר עם מישהי אחרת שרציתי המון זמן, הקשר רציני ומתקדם מצויין, אך כל פעם שהגענו לקטע של סקס הרגשתי רתיעה, מן לחץ משתק כזה בכל הגוף, ככל הנראה מהחוויה הרעה שהיית לי, ופשוט לא תפקדתי. פניתי לרופא משפחה שלי (לאחר שקראתי שאם לא מטפלים בבעיה הזו אז זה פשוט הולך ומחמיר) הרופא אמר שכנראה אני מאוד מתרגש שאני איתה, ונתן לי מרשם ל-2 כדורי ויאגרה 100 מ"ל, ואמר שאחרי הפעם הראשונה אני אמור להשתחרר ושיהיה בסדר. לפי מי שקראתי כדור של 100 זה ממש חזק, האם אני אמור לקחת כדור שלם בפעם הראשונה? או שעדיף לי לקחת רק חצי כדור?

23/11/2011 | 19:05 | מאת: מבינה

היי אם יש לך חרדת ביצוע אז כניראה לא ממש אתה מעונין עם אותו "החברה" זה נשמע לא טוב חבל מאוד שיהיה בהצלחה בהמשך בת 30

23/11/2011 | 19:06 | מאת: מבינה

היי אם יש לך חרדת ביצוע אז כניראה לא ממש אתה מעונין עם אותו "החברה" זה נשמע לא טוב חבל מאוד שיהיה בהצלחה בהמשך בת 30

09/01/2013 | 21:34 | מאת: גם אני מבין

להפך, חרדת ביצוע יכולה לנבוע דוקא מתוך שאתה מאד מעונין בה יחד עם הנסיון הכושל הקודם, שילוב רע אבל לדעתי אתה יכול להסתפק בכדור של 50 (או חצי כדור של 100) לגבר צעיר רגיל בלי בעיות פיזיולוגיות זה צריך להספיק בהצלחה

24/11/2011 | 02:43 | מאת: מתמצא

שלום אורן, בחור בריא בן 30 בדרך כלל לא נדרש לויאגרה אך אם יש צורך, בגיל 30, לא צםויה כל בעייה מכדור במינון של 100 מ"ג.