שלום, ראיתי כתבה מפחידה לגבי ויאגרה לטווח ארוך.

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

17/08/2011 | 16:48 | מאת: משה

רציתי לשאול מישהו שיודע בוודאות , אם אכן כך הדבר. http://www.lilithgallery.com/articles/viagradestroyssexdrive.html הנ"ל הכתבה. היא מדברת על כך שויאגרה לטווח ארוך בממוצע לאחר 2-3 שנים גורמת לירידה בחשק הטבעי של הגבר לעשות סקס עד שזה נעלם לגמרי, והוא אינו יכול לקיים יחסי מין יותר. בנוסף, רופאים שעשו מחקרים שמו לב לכך שאיבר המין ב60% מהמקרים קטן.

20/08/2011 | 17:24 | מאת: מתמצא

שלום משה, לא יודע מה מקור הידיעה והאם היא מבוססת. לדעתי משתמשים כאן בשם העיתון NEW YORK TIMES לשוא. אין ידיעה כזאת בעיתון זה, למיטב הבנתי.