בעיות עם ויאגרא

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

01/05/2011 | 09:02 | מאת: נעים הליכות

בעיות זקפה-( בן 65 ) 1.קראתי בכתבה של ד"ר ירון בוקר שלכם על העדפת לויטרא על פני ויאגרא בריאותי תקינה ,חוץ משומנים בדם 300 ,כבד שומניו יתר לחץ דם מאוזן תיפקדתי טוב עם ויאגרא עד ש הויאגרא גרמה לקפיצות נחשול בלחץ הדם ,פעם למטה ,פעם למעלה, 2.הפסקתי ויאגרא טופלתי ב סיאליס 5 ו2.5 יומי ,לחץ דם נשאר מאוזן תיפקוד מיני רע, זקפה חלקית וקצרה.חזרתי לויאגרא 100 עם תמרון בכדורי י.ל.ד הפעם תפקוד רע ומתסכל!! טסטוסטרון -21 אני שואל שוב האם הלויטרא הפתרון עבורי??? מציעים לי בבי"ח רמב"ם טיפולים במכשיר חשמלי שעובד על שרירי הפין מה דעתך???

03/05/2011 | 01:26 | מאת: מתמצא

שלום נעים הליכות, אם לא חל שינוי רפואי במצב אין הסבר משכנע כיצד ירד הויאגרה מנכסיו (תפקוד טוב עם ויאגרה). יתכן, שההרעה במצב נובעת לא מאיבוד מגע הקסם של הויאגרה אלא מהשפעה של השינוי בתרופות ליתר לחץ הדם על התפקוד המיני. אין מניעה עקרונית מלנסות לויטרה ולקוות לטוב