ויאגרה מקורית

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

27/12/2010 | 19:52 | מאת: איציק

אני סטודנט בן 25, ועקב בעיות רפואיות ביקשתי מהרופא שלי מרשם לויאגרה, קיבלתי את המרשם אך קנייה בקופת חולים זה יקר אני כבר יומיים מחפש באינטרנט אופציה אחרת, לויאגרה מקורית אך זולה, הבעיה היא שכולם טוענים ששלהם אורגינל, וידוע שיש המון זיופים ואין לי מושג ממי לקנות מישהו מכיר אתר בטוח שמוכר מקורית??

27/12/2010 | 20:15 | מאת: מתמצא

שלום איציק, השמיעה הלא מקורית מספרת שאין באינטרנט דבר כזה הנקרא ויאגרה מקורית. באינטרנט התרופה זולה יותר מסיבה פשוטה - כי היא מזויפת, סינית, על פי רוב.

03/02/2011 | 14:39 | מאת: רון

אני עובד במשרד הבריאות חד משמעית אין ויאגרה מקורית , רק בבית מרקחת , ההבדל הוא גם במחיר באופן משמעותי. לרוב שליש מחיר . מה שמוכרים באינטרנט מזוייף מיוצר בסין. חוץ מזה שזה מפרנס עבריניים ומשפחות פשע