ניטריק אוקסיד עם ויאגרה

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

23/12/2010 | 11:48 | מאת: ספורטאי

אני ספורטאי ישנו תוסף מזון שאני לוקח בשם ניטריק אוקסיד רציתי לשאול האם אפשר לקחת איתו ויאגרה? (בעלון לצרכן יש משהו על זה אבל לא כלכך הבנתי)

23/12/2010 | 17:28 | מאת: מתמצא

שלום לספורטאי, אינני יודע איזה תוסף מזון אתה נוטל. לדעתי, הסיכוי שהוא מכיל ניטריק אוקסיד ממש הוא קלוש. יתכן שהוא מכיל חומר שיכול להפוך לניטריק אוקסיד. בכל אופן, השילוב של תרופות הפועלות במנגנון של ניטריק אוקסיד (ניטרטים, ניטרופרוסיד ועוד) עם ויאגרה אסור בתכלית האיסור מאחר שהוא עלול לגרום לירידה קיצונית בערכי לחץ הדם.

31/12/2010 | 02:36 | מאת: ספורטאי

האם אסור השימוש גם עם תכשירים שלא מכילים ניטריק אוקסיד ממש? ואם כן האם כך גם עם כל סוגי הסיאליס?

30/01/2011 | 09:34 | מאת: עוד שאלה מהספורטאי

החומרים שנמצאים אצלי בתוסף הם : L-Arginine Alpha-Ketoglutarate האם קיים סיכון בלקיחת החומר הספציפי + ויאגרה?