ויאגרה דרך האינטרנט

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

14/12/2010 | 14:04 | מאת: דוד

אני משמתש תקופה ארוכה בויאגרה שאני קונה דרך האינטרנט. לאחרונה יש לי תופעות לוואי, בעיקר כאבי ראש חזקים עד הכתפיים במשך יום שלם. האם זה מסוכן? כיצד אני יכול לקנות ויאגרה מבלי לעבור דרך הרופאה המשפחתי?

16/12/2010 | 04:21 | מאת: מתמצא

שלום דוד, לא ברור במה אתה משתמש ובאיזו תכיפות. תרופות הנרכשות דרך האינטרנט פעמים רבות תכולתן מפוקפקת ובלתי מבוקרת. ויאגרה דורשת מרשם רופא. כל רופא. לאו דווקא רופאת המשפחה שלך שהמפגש איתה בנושא זה מרתיע אותך. זה גם לא חייב לקרות במסגרת קופת חולים.