שאלה לגבי ויאגרה ומינוקסי

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

18/06/2010 | 16:15 | מאת: שלומי

היי אני אדם בריא ואני נוטל ויאגרה 3 פעמים בשבוע לפני אקט מיני...התחלתי להשתמש במינוקסי 5 תרופה נגד התקרחות...האם זה מסוכן שאני משתמש גם בויאגרה וגם במינוקסי 5 במגביל אשמח לקבל תשובה

18/06/2010 | 18:05 | מאת: מתמצא

שלום שלומי, תיאורטית, שילוב של שתי תרופות בעלות יכולת להוריד לחץ-דם כמו ויאגרה ומינוקסי עלולה לגרום לירידה מדאיגה בלחץ הדם. מאידך, מינוקסי ניתן מקומית וספיגתו למחזור הדם קטנה ביותר. לכן, מירב הסיכויים שלא תתרחש תקלה לא רצויה בערכי לחץ הדם.