וויאגרה והשפעותיה.

דיון מתוך פורום  ויאגרה (Viagra) - תמיכה

17/04/2010 | 13:37 | מאת: אמנון א.

האם כדאי ליטול ויאגרה בלי להוועץ ברופא? האם ישנם גדלים לויאגרה? האם לאחר הגעה לאורגזמה הפין ממשיך להיות זקוף?וכמה זמן בכלל יש לאחר הנטילה זמן לקיים יחסים? האם ההשפעה עוברת לפי שעות או לפי מספר האורגזמות? וכמה זה אפשרי?

18/04/2010 | 02:43 | מאת: מתמצא

שלום אמנון א, ויאגרה היא תרופת מרשם ומומלץ להיוועץ עם הרופא המטפל, המכיר את הרקע הרפואי, לפני תחילת שימוש. יש מינונים שונים לויאגרה.

19/04/2010 | 17:12 | מאת: אחד שמבין

התיעצות עם רופא לא מזיקה.יש ליטול ויאגרה כחצי שעה לפני קיום סקס ולא לאחר ארוחה אלא שעתיים אחרי.הויאגרה לא גורמת לזיקפה באופן אוטומטי צריך גירוי לשם כך.אחרי סקס אין מצב שתהא זיקפה אם אתה לא ממשיך בסקס.היא יעילה עד כארבע שעות או יותר זה שונה מאדם לאדם.אם אתה שואל כנראה יש לך בעיה מסוימת אבל זה כייף.