חיזוק מערכת החיסונית ילד בן שנה

דיון מתוך פורום  ברית מילה

24/12/2011 | 20:33 | מאת: אמא מותשת

שלום רב, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך מכיוון שקראתי שאתה גם מטפל בהומאופטיה רציתי לשאול שאלה, בני בן שנה וחודש, נכנס בספטמבר למעון ומאז בערך 80 אחוז מהזמן חולה, לרוב אלו מחלות וירליות המלוות בחום לעיתים שלשולים וכו?. גם הילד וגם אנחנו כבר מותשים ולא ממש מצליחים להתמודד עם קצב המחלות הזה. יש לציין שבני נולד בשבוע 34 מסיבה לא ברורה ובמשקל תקין של 2.500 ושהה כשבועיים בפגייה ללא סיבוכים מיוחדים ושם הזהירו אותנו שייתכן שיהיה רגיש יותר למחלות אך לא ציפינו שזה יהיה עד כדי כך.. מכיוון שיש לי אמונה גדולה בהומאופטיה רציתי לדעת האם יש משהו שתוכל להמליץ לתת לו לחיזוק המערכת החיסונית וכן לברר האם ניתן להגיע אליך דרך ביטוח של מכבי או רפואי פרטי כי כרגע אין באפשרותי לקחת אותו לטיפול הומאופטי פרטי בשל העלות הגבוהה שלו. המון תודה מראש

שלום, בהחלט ניתן לחזק את המערכת החיסונית ולהפחית את התחלואה. אשמח לעזור. אני עובד עם כל חברות הביטוח ותוכלו לקבל החזר.

מנהל פורום ברית מילה