פין נוטה כלפי מעלה בתינוק

דיון מתוך פורום  ברית מילה

20/11/2011 | 22:31 | מאת: מיריתוש

בני בן שבעה חודשים, בגיל חודש רופא ההתפתחות העיר לנו שהעור של העטרה בחלק העליון דבוק לגוף הפין. חזרנו למוהל ואמר שזה שום דבר ובגיל 15 יעשה לו חתך קטן וישחרר לו את זה. פנינו לאורולוג והוא קבע שזה לא הדבקות שפשוט חתכו לו הרבה עור מלמעלה ויש יותר עור למטה.ובנוסף לזה בזקפה הפין פונה בזווית כמעט 90 מעלות למעלה ובשכיבה הוא עושה פיפי כלפי הפנים שלו. הלכנו לאורולוג מומחה והוא קבע שזה יכול להיות או מהברית הגרועה או שיש בפין גידים או צינורות לא סימטריים שבזיקפה מעקמים את קצה הפין כלפי מעלה. המליץ על ניתוח בעוד 3 חודשים. רציתי לדעת האם בניתוח התיקון יתוקן הצד האסטטי והפין בסופו של דבר יראה נורמלי? והאם יש סיבה לתבוע את המוהל שמיהר מאוד באותו היום ולפי דעתי הקל ראש במשימה ובבריאותו של הילד?

שלום, הכל תלוי בבדיקה של הילד. קשה לענות בלי לראות אותו. באופן עקרוני תיקון של העקמת יתקן את המראה הקוסמטי. קשה אכן לדעת אםזה מהברית או שיש בעיה מבנית אמיתית. יהיה קשה לתבוע את המוהל כיון שיהיה קשה להוכיח שהוא התרשל בתפקידו.

מנהל פורום ברית מילה