שאלה...

דיון מתוך פורום  ברית מילה

08/09/2011 | 12:19 | מאת: אמא לחוצה...

שלום רב. בחלק התחתון של הפין ישנו מעין "פס" אורכי משמתחיל מאיזור פי הטבעת וממשיך עד למעלה, באזור העורלה. שמתי לב שבאזור החיתוך הקו לא נמצא בקו ישר עם החלק התחתון יותר והעליון יותר. רציתי לשאול האם זה כתוצאה מאופן החיתוך או שזה מבנה מולד, והאם תהיה לכך השפעה בעתיד. אציין כי האזור עדיין בהחלמה ומעט נפוח. האם זה יתיישר? מקווה שהצלחתי להסביר את כוונתי. רוב תודות!

שלום, הקו האורכי תקין לחלוטין. הוא תמיד נקטע באיזור הצלקת של הברית. זה נורמלי לחלוטין.

מנהל פורום ברית מילה