זיקפה לא מלאה, שפיכה מוקדמת, אי תחושה באיבר

דיון מתוך פורום  ברית מילה

04/09/2011 | 09:45 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 22 בריא,ללא עודף משקל, לא מעשן. לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין באופן קבוע, ובמקרים רבים אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה. גם אם אני כן מצליח, לא תמיד אני מצליח לשמור עליה לאורך זמן. בנוסף יש לציין שאחרי זמן מסויים, אני מפסיק להרגיש את האיבר, ככה שאפילו באוננות אם היא לא חזקה ממש אני לא מצליח להגיע לסיפוק עצמי. יש איזו סיבה לכך? תודה

שלום, זה איננו הפורום המתאים לעזור לך. אתה זקוק לעזרה וייעוץ של מומחים לתפקוד מיני .עליך לפנות לסקסולוג.

מנהל פורום ברית מילה