הדבקויות באזור הברית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

10/08/2011 | 17:46 | מאת: אלבי

שלום! בני בן 6 חודשים ויש לו הדבקויות שארית העורלה לקורונה (בעיקר בצד שמאל). הוא משתין לצד שמאל בלבד ובקשת ממש ממש קטנה והפין נוטה בגלל ההדבקויות לצד שמאל. הלכתי לכירורג ילדים והוא לא הצליח לשחרר את ההדבקויות ואמר לנסות לשחרר את ההדבקויות בבית, כמובן שניסיתי אבל ללא הצלחה בכלל. פניתי לאורולוג והוא אמר לא לנסות לשחרר כי זה דבוק ממש חזק ושאולי במשך הזמן זה ישתחרר ולחזור אליו לביקורת עוד שנה. רציתי לדעת אם יש סיכוי שההדבקויות ישתחררו מעצמם במשך הזמן ? ומה ההמלצות שלך ומה כדאי באמת לעשות?האם הפין ישאר נוטה לצד שמאל? אודה לך מאוד אם תגיב לשאלתי כי אני ממש ממש מודאגת.

שלום, לרוב ניתןלשחרר את ההדבקות ללא בעיה. אני אשמח לעזור לכם אך לפני ההגעה למרפאה יש לשים משחת אמלה (הרדמה מקומית) על הפין כדי שהפעולה לא תכאב לו. אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום ברית מילה