קקי ירוק לילדה בת 6 אחרי תיקון הירשפרונג

דיון מתוך פורום  ברית מילה

31/01/2024 | 08:00 | מאת: קקי ירוק לילדה בת 6 לאחר תיקון הירשפרונג

שלום , הבת שלי נותח בתל השומר על ידך ופרופסור ביליק כשהייתה בגיל שלושה חודשים . היום אחרי תקופה מאוד ארוכה היא התעוררה בבוקר עם קקי בטיטול בצבע ירוק אשמח לדעת האם יש חשיבות לקקי אצל ילדים אחרי תיקון הירשפרונג . ידוע לי שבדרך כלל אין חשיבות ... אז אשמח לדעת מה תקף לגבי ילדי הירשפרונג ... תודה מראש

שלום, לצבע עצמו אין משמעות בתנאי שזה לא שלשול או שיש כאבי בטן והקאות

מנהל פורום ברית מילה