תזונה בחו"ל בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום אני מתכננת לטוס לאיטליה בשבוע 20 להריון (עוד שבועיים). רציתי לדעת מה מותר ובטוח לאכול?הבנתי שיש שם גם גבינות לא מפוסטרות האם בטוח לאכול פיצה?איך אפשר לדעת למשל אם גבינה צהובה או מוצרלה היא מפוסטרת? האם פסטות אפשר לאכול? מה מומלץ וממה מומלץ להימנע? ומה בנוגע למקמות כמו מייקדולנדס וכו'? אשמח לתשובה תודה
קיראי את התשובה שלמטה - לכל השואלות לגבי האיסורים..... כעקרון הפיצה עברה חימום בטמפ. גבוהה - סיכוי שהגבינה מזוהמת קטן, אלא אם הפיצה לא נאכלה בסמוך לאפייתה ואולי עמדה בחוץ ?? השתדלי לאכול במקומות שניראים לך נקיים ושימי לב לכל הנאמר לגבי דגים.. בילוי נעים.